top of page

Recepten Ebook

De principes en recepten in dit Ebook zijn zo geschreven dat ze levenslang balans gaan brengen!

 

Wil jij nooit meer een dieet hoeven volgen? Blijvend een gezond gewicht hebben en je alle dagen fit voelen? Volg dan de leefstijl zoals beschreven in dit Ebook. Samen met 2 collega hormoon-experts (binnenkort ook te zien bij mijn nieuwe bedrijf 'De Hormoonkliniek') heb ik dit 44 pagina tellende Ebook gemaakt om jou wat je verdient! Een gezonde leefstijl en een BLIJVEND GEZOND GEWICHT te kunnen geven. Je kunt de principes volgen als je bijvoorbeeld last hebt een hormonale disbalans, welvaartsziekten, vruchtbaarheidsproblemen of darmklachten. Maar je kunt deze manier van eten natuurlijk ook de rest van je leven aanhouden. Als het eenmaal een gewoonte is om gezonde keuzes te maken, dan wil je waarschijnlijk niet anders meer. Het zal vanzelfsprekend worden om te kiezen voor gezond. En ik weet uit ervaring dat je je daar zo goed bij gaat voelen, dat het voelt als een groot cadeau. Succes en geniet!

Voorbeelden uit dit 100% hormoonproof recepten Ebook:

1.PNG
2.PNG
3.PNG

Sanne

Dit E-book is duidelijk geschreven door mensen met passie voor het vak. De

'leefstijl-regels' die er staan zijn ook onderbouwd. Dat helpt mij altijd enorm bij mijn motivatie. Ik heb genoten van de heerlijke recepten en nog meer van de energie die ik gedurende de hele dag ervaar.

Wouter

Ik had darmklachten en deze manier van eten heeft mijn leven een positieve wending geven. We hebben een pasgeboren baby en daarom kook ik nu voornamelijk. Als je weinig tijd hebt (zoals wij) zijn deze recepten prima te gebruiken. Makkelijk, gezond en snel.

Lotte

Makkelijk te lezen, makkelijke recepten en dus makkelijk in mijn leven te passen. Ik ben blij met deze leefstijl en dankbaar voor het terugkrijgen van een normale cyclus. Door mijn PCOS had ik veel last van suikerdips. Die zijn nu helemaal weg! :)

bottom of page