top of page
Zoeken

Straling (WIFI, bluetooth en DECT) en je gezondheid.

Bijgewerkt op: 19 sep. 2020

Wist je dat WIFI vroeger, in de oorlog, werd gebruikt om via subtiele golven de vijand langzaam onschadelijk te maken?

Het werkt in op energetisch niveau en ook direct in op je hersenen. Vooral op de parasymphaticus en de pijnappelklier: beiden reguleren hormonen en maken stofjes die je rust geven, je goed kunnen laten concentreren, mediteren, slapen en nadenken.

Iedere wifirouter, -versterker, 3G-, 4G- en 5G-zendmast geeft straling af die je naar je lichaam haalt met ieder apparaat dat er gebruik van maakt.

De Wereldgezondheidsorganisatie gaf in 2011 al aan dat mobiele netwerken een toename in onvruchtbaarheid, DNA-schade en zelfs kanker kunnen veroorzaken. Je kunt jezelf en je kinderen niet verschuilen maar wel enigszins beschermen tegen straling.

Momenteel is er zoveel straling dat we het normaal zijn gaan vinden, maar is het wel normaal om continu met zoveel straling omringt te zijn….?


Wat kan je zelf al doen om die hoeveelheid te beperken;


Tip 1:

Gebruik geen BABY-FOON. Die geven de meeste straling af. En dat terwijl je kleintje nog open fontanellen (hersenhelften) heeft.

Tip 2:

Zet je wifirouter in de avond uit en je telefoon op de vliegtuigstand. In je slaap moet je lichaam namelijk DNA schade van overdag (bijvoorbeeld de inkt op kassabonnen) herstellen.

Tip 3:

Schakel bluetooth op je telefoon uit wanneer je het niet gebruikt. Wist je dat je bluetooth standaard aan staat?


Tip 4:

Gebruik mobiele data alleen als het nodig is. Wanneer je telefoon in je tas of broekzak zit maakt deze nog steeds continu contact met de dichtstbijzijnde zendmast.


Tip 5:

Houd je telefoon minimaal 10 cm bij je oor vandaan of gebruik oordopjes. NIET die ‘trendy’ oordopjes zonder snoertje. Het ziet er hip uit maar die zijn helemaal slecht voor je gezondheid.

Tip 6:

Leg je telefoon minimaal een armlengte bij je vandaan en altijd uit je broekzak halen en op tafel leggen. Zeker mannen! Die mobiel zo dicht je geslachtsdelen is echt niet bevorderlijk voor je zaad ;)

Tip 7:

Hou die mobiele telefoon ook ver uit de buurt van kleine kinderen, hun cellen zijn veel gevoeliger voor straling. Ben je zwanger? Zorg dan dat je telefoon ver bij je buik verwijdert is! Dus niet met een koortje op je buik laten bungelen.Gezonde groeten,

Merel.

821 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page